Kifli recept (kb 5 db kiflihez) 100 g NaturVita alaplisztkeverék 4 db tojás 120 g langyos víz 50 g olaj (ez lehet, olíva, kókusz, vagy étolaj is) 10 g ecet (akár almaecet) 7 g porélesztő 5 g só A nedves hozzávalókat jó alaposan összekeverjük a sóval, sütőporral, az élesztővel, majd legvégül a NaturVita alaplisztkeverékkel, puha, egynemű tésztává gyúrjuk. Hagyjuk fél órát mel...
Receptek, 2. oldal
Recept 1 személyre (2-3 db amerikai palacsinta lesz belőle) 10 g NaturVita alaplisztkeverék 2 db közepes tojás csipet só 10 ml olaj (vagy bármilyen más zsiradék, olvasztott vaj, kókuszolaj, olíva olaj) 1 ek 4x-es édesítőszer (vagy ennek megfelelő édesítőszer, amit otthon használsz) 1 tk. zero vaníliás cukor 4 g sütőpor Mindent összekeverünk csomómentesre, és már süthetjük i...
Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Zöldbanán-lisztből készült Palacsinta alappor felhasználásával készítendő palacsintához: Hozzávalók a tésztához: 500 g NaturVita Zöldbanán-lisztből készült Palacsinta Alappor 800 ml víz ( ha lehetőség van rá készítheted szódavízzel is.) 1,5-2 dl étolaj (amennyiben csökkenteni szeretnéd a felhasznált kalóriák számát, használhat...
Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Kakaós Tortalap alappor édesítőszerekkel használatához: Az 500 gr-os kiszerelésből 4 db kakaós tortalap süthető! Hozzávalók 1 db 24 cm átmérőjű, tortaforma elkészítéséhez: - 116 g NaturVita Kakaós Tortalap alappor édesítőszerekkel 12 db M-es méretű tojás 60 ml víz csipet só Egyedi ízlésnek megfelelően a bet...
Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli alappor felhasználásával készítendő ízletes sajtos ízesítésű stanglihoz: Hozzávalók a tésztához: - 500 g NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli Alappor ( A NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli Alappor keverék az alább nevesített két szükségesalapanyagon túlmenően, tartalmaz minden olyan összetevőt szárazanyagformában...
Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Vaníliás Tortalap alappor használatához: Hozzávalók 1 db 24 cm átmérőjű, tortaforma elkészítéséhez: - 116 g NaturVita Vaníliás Torta alappor édesítőszerekkel - 12 db M-es méretű tojás - 60 ml víz - csipet só Egyedi ízlésnek megfelelően a betöltéshez, és a díszítéshez felhasználhatók: különféle tortakrémek, gyümölcsök, lekv...
Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Zöldbanán-lisztből készült Mézeskalács alappor felhasználásával készítendő ízletes mézeskalácshoz: Hozzávalók a tésztához: 500 g NaturVita Zöldbanán-lisztből készült Mézeskalács Alappor 160 g méz (ha szeretnél használhatsz mézpótlót is, mely szénhidrát-kalória – és cukor csökkentett, viszont rostban gazdag) 200 g olvas...
Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Piskótatekercs alappor felhasználásával készítendő piskótához: A 500 g-os kiszerelésből 10 db piskótatekercs süthető! Hozzávalók a tésztához: Az alább található adagolási és elkészítési javaslat 1darab 30 cm-es piskótalap vagy piskótatekercs elkészítéséhez elegendő 50 g NaturVita Piskótatekercs Alappor 9 db tojás csip...
Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Muffin alappor felhasználásával készítendő muffinhoz: Hozzávalók a tésztához: -NaturVita Muffin alappor 500 g -Víz 600 ml (kézmeleg) -Olvasztott vaj 170 g -Egyéni ízlésnek megfelelően az ízesítéshez felhasználható: étcsokoládé, bármilyen gyümölcs (akár fagyasztva, akár frissen is), rumaroma, dió-mandula-mák Nagy...
Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Zöldbanán-lisztből készült Palacsinta alappor felhasználásával készítendő palacsintához: Hozzávalók a tésztához: 250 g NaturVita Zöldbanán-lisztből készült Palacsinta Alappor 400 ml víz ( ha lehetőség van rá készítheted szódavízzel is.) 1 dl étolaj (amennyiben csökkenteni szeretnéd a felhasznált kalóriák számát, használhat...