Hozzávalók: 50 g NaturVita Piskótatekercs Alappor 9 db tojás csipet só 40 ml víz (ha szükséges) 500 ml (cukrozatlan) habtejszjn 1 üveg lekvár 2 csomag habfixáló ízlés szerint édesítőszer A tekercs betöltéséhez bármilyen lekvárt használhatsz, mi most eper jammel kentük meg. Első lépésként a tojásokat óvatosan feltörjük, és a fehérjét a sárgájától szétválasztjuk. Kapcsolju...
Receptek 250 gr-os termékeinkhez
Hozzávalók a tésztához: 100 g NaturVita kakaós tortalap alappor 9 db tojás csipet só Meggy, amennyit csak szeretnél A tésztához a tojások fehérjét kemény habbá verjük, összeállítjuk a kakaós masszát a tojások sárgájából, és a NaturVita kakaós tortalap alapporból. Nagyjából 20x30-as, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. A lecsöpögtetett meggyet beleszórjuk a kakaós massz...
Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Kakaós Tortalap alappor édesítőszerekkel használatához: Az 500 gr-os kiszerelésből 4 db kakaós tortalap süthető! Hozzávalók 1 db 24 cm átmérőjű, tortaforma elkészítéséhez: - 116 g NaturVita Kakaós Tortalap alappor édesítőszerekkel 12 db M-es méretű tojás 60 ml víz csipet só Egyedi ízlésnek megfelelően a bet...
Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Zöldbanán-lisztből készült Palacsinta alappor felhasználásával készítendő palacsintához: Hozzávalók a tésztához: 250 g NaturVita Zöldbanán-lisztből készült Palacsinta Alappor 400 ml víz ( ha lehetőség van rá készítheted szódavízzel is.) 1 dl étolaj (amennyiben csökkenteni szeretnéd a felhasznált kalóriák számát, használhat...
Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Kakaós Tortalap alappor édesítőszerekkel használatához: A 250 g-os kiszerelésből 2 db tortalap süthető! Hozzávalók 1 db 24 cm átmérőjű, tortaforma elkészítéséhez: - 116 g NaturVita Kakaós Tortalap alappor édesítőszerekkel 12 db M-es méretű tojás 60 ml víz csipet só Egyedi ízlésnek megfelelően a betöltéshez ...
Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli alappor felhasználásával készítendő, ízletes sajtos stanglihoz: Hozzávalók a tésztához:- 250 g NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli Alappor- 165 g light vaj (ha valóban kalória csökkentett sajtos stanglit szeretnél)- 330 g joghurt (A NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli Alappor keverék az alább nevesített két ...
Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Vaníliás Tortalap alappor édestőszerekkel használatához: A 250 g-os kiszerelésből 2 db vaníliás tortalap készíthető! Hozzávalók 1 db 24 cm átmérőjű, tortaforma elkészítéséhez: - 116 g NaturVita Vaníliás Torta alappor édesítőszerekkel - 12 db M-es méretű tojás - 60 ml víz - csipet só Egyedi ízlésnek megfelelően a bet...
Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Zöldbanán-lisztből készült Mézeskalács jellegű alappor felhasználásával készítendő ízletes mézeskalácshoz: Hozzávalók a tésztához: 250 g NaturVita Zöldbanán-lisztből készült Mézeskalács Alappor 80 g méz (ha szeretnél használhatsz mézpótlót is, mely szénhidrát-kalória – és cukor csökkentett, viszont rostban gazdag) 1...
Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Piskótatekercs alappor felhasználásával készítendő piskótához: A 250 g-os kiszerelésből 5 db piskótatekercs süthető! Hozzávalók a tésztához: Az alább található adagolási és elkészítési javaslat 1darab 30 cm-es piskótalap vagy piskótatekercs elkészítéséhez elegendő. 50 g NaturVita Piskótatekercs Alappor 9 db tojás csipet s...
Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Muffin alappor felhasználásával készítendő muffinhoz: Hozzávalók a tésztához: -NaturVita Muffin alappor 250 g -Víz 300 ml (kézmeleg) -Olvasztott vaj 85 g -Egyéni ízlésnek megfelelően az ízesítéshez felhasználható: étcsokoládé, bármilyen gyümölcs (akár fagyasztva, akár frissen is), rumaroma, dió-mandula-mák Nagyo...