Boci szelet

Hozzávalók a tésztához:

100 g NaturVita kakaós tortalap alappor

9 db tojás

csipet só

A bocifoltokhoz:

2 doboz 0%-os zsírtartalmú túró

1 citrom (reszelt héja, vagy szárított citromhéj)

Egyéni ízlés szerint édesítőszer

A tésztához a tojások fehérjét kemény habbá verjük, összeállítjuk a kakaós masszát a tojások sárgájából, és a NaturVita kakaós tortalap alapporból.
Nagyjából 20x30-as, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
A túrós bocifoltokhoz a túróba beletesszük a citromhéjat, az édesítőszert, alaposan összekeverjük.
Kanál segítségével a kakaós masszába kanalazzuk.
A foltoknak összevissza kell lenni, nem egy összefüggő, nagy felületet kell alkotni.
Ha elfogyott a túrós krém, 180 fokon, alsó felső sütésen nagyjából 25 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük!

Jó étvágyat!

Beszélgetés (0)

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: