NaturVita Kakaós Muffin Alappor 500 g

Kód: SGP0500004
2 értékelés
4 410 Ft 3 472 Ft ÁFA nélkül 4 410 Ft / 1 db
Raktáron (2 db)
Kedvezmény darabszám alapján
1 - 4 db
4 410 Ft / db
5 vagy több db = 10 % kedvezmény
3 969 Ft / db
Megtakarítás 0 Ft

Egy 500 g-os NaturVita Kakaós Muffin alappor keverékből körülbelül, 24 – 25 db ízletes muffin készíthető.

Az alappor keverék az elkészítési ajánlatunkban szerepeltetett  folyékony állagú összetevőkön túlmenően, minden olyan alapanyagot tartalmaz, amely biztosítja egy ízletes muffin gyors elkészítését!

A termék jellemzői: nagyon alacsony gluténtartalom, rostokban gazdag, csökkentett szénhidráttartalom, cukormentes, alacsony kalóriatartalom.

(A termék gluténmentes liszt felhasználásával készült, azonban olyan üzemben, ahol glutént tartalmazó terméket is előállítanak.)

Az ajánlott elkészítési javaslatunkat és praktikus tanácsainkat az alább található Részletes információra kattintva olvashatod!

Részletes információ

20 ezer Ft felett ingyenes szállítás
20 ezer Ft felett
ingyenes szállítás
Szállítási garancia
sértetlen áru
5 azonos termék vásárlása esetén 10% kedvezmény
5 azonos termék vásárlása esetén
10% kedvezmény

Termék részletes leírása

 

Összetevők: teljes tojáspor, kakaópor ( alkalizált-kakaópor, savanyúságot szabályzó anyagok ( kálium-karbonát, kálium-hidroxid) édesítőszer ( eritrit, steviol-glikozidok, szukralóz) NaturVita mix lisztkeverék (bambuszrostliszt, útifűmaghéj liszt, tápióka keményítő) sütőpor ( térfogat növelőszerek, nátrium karbonát, keményítő)

                                                                                            Termék nyomokban mustármagot, szezámmagot és diófélét tartalmazhat!

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1404 kJ; 335 kcal
Zsír 24,4 g
-amelyből telített zsírsavak 8,5 g
Szénhidrát 1,7 g
-amelyből cukrok 0,1 g
Rost 15,1 g 
Fehérje 27,8 g
1,65 g

 

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Muffin alappor felhasználásával készítendő muffinhoz:

 

Hozzávalók a tésztához:

-NaturVita Muffin alappor 500 g

-Víz 600 ml (kézmeleg) 

-Olvasztott vaj 170 g

-Egyéni ízlésnek megfelelően az ízesítéshez felhasználható: étcsokoládé, bármilyen gyümölcs (akár fagyasztva, akár frissen is), rumaroma, dió-mandula-mák  

Nagyon fontos, hogy az ízesítéshez kiegészítők választásánál legyél figyelemmel azok mennyiségére és kalóriatartalmára, amennyiben valóban

kalóriacsökkentett muffint szeretnél.

Alapvetően azt szoktuk javasolni, hogy mindenki engedje el a fantáziáját és használjon bármit, amit csak megkíván, és

az életmódjába beépíthető!

Egyéb kiegészítők a sütéshez:

-muffin sütő

-muffin papír

Ha időd engedi látogasd meg a naturvita.hu  weboldalt, böngéssz a  kiegeszitok  között, ahol akár mindent egy helyen beszerezhetsz , ami a sütéshez elengedhetetlen!

Egy 500 gr-os NaturVita Muffin alappor keverékből körülbelül 24-25 db ízletes muffin süthető meg.

Ennek megfelelően a rendelkezésre álló muffin formák, illetve az egyszerre elkészítendő sütemények tervezett számának megfelelő arányban ajánlott bekeverni az

alapport vízzel és vajjal.

Például 12-13 db muffin bekeveréséhez szükséged lesz: 250 g NaturVita Muffin alapporra, 300 gr vízre, 85 gr olvasztott vajra!

Elkészítés javasolt menete:

Egy edényben olvasszunk fel 170 g vajat!

Tegyük egy keverőtálba a NaturVita Muffin alapport, majd szilikon lapáttal történő kevergetés mellett fokozatosan öntsünk hozzá 600 ml vizet, és 170 g olvasztott vajat!  

Most pihenjünk kicsit és hagyjuk a rostokat is dolgozni legalább 5 percig, ameddig a nedvességet magukba szívják!

Miután elkészült, és megfelelő ideig pihent a muffin keverékünk, a muffin formába helyezünk muffin papírt.

Kanál segítségével kb. háromnegyedig töltsük meg a formákat!

Vigyázzunk, mert sütés közben dagadni fog a tészta, ezért amennyiben túltöltjük a formákat, a tészta kifolyik és nehezen fogyaszthatók lesznek a muffinok.

Ha ezzel elkészültünk, nincs más dolgunk, mint betenni az előmelegített sütőbe (180 fok), 12-14 percig süssük, (sütő függő) alsó felső sütési módon!

Amennyiben nem szeretnénk, hogy a muffin kívül száraz legyen, belül viszont nyers érzetű, javasoljuk, hogy ne használjunk légkeverést!

A sütési idő lejárta közeledtével nyugodtan használjuk a tűpróbát

Egy vékony tűvel, vagy bármilyen vékony tárggyal szúrjunk bele a muffin közepéig.

Amennyiben úgy látjuk, hogy kihúzás után nem ragad rá semmi, akkor elkészült, nyugodtan kivehető a sütőből! 

Fontos: Hagyjuk kihűlni! Meleg állapotban még nyers érzetet kelt!

Tálaláshoz használhatunk bármilyen cukormentes lekvárt, dzsemet, vanília sodót

Fontos hogy figyelj oda  a kiválasztott alapanyagok kalóriatartalmára, mert termékenként eltérő lehet!

        

   Fogyaszd egészséggel!

Jó Étvágyat Kívánunk hozzá!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Biztonsági ellenőrzés